Aniversare 100 de ani Ford in UK: spot difuzat in cadrul meciului Manchester United - Barcelona din UCL

Aniversare 100 de ani Ford in UK: spot difuzat in cadrul meciului Manchester United - Barcelona din UCL

Pe 28 mai, in cadrul meciului disputat de Manchester United si FC Barcelona pentru UEFA Champions League, va fi difuzat un spot TV care face parte din campania globala de promovare a modelului Focus, potrivit marketingmagazine.co.uk (http://bit.ly/iJXLxt). Spotul a fost modificat pentru a pune in evidenta celebrarea a 100 de ani de activitate a brandului Ford in spatiul britanic.

Campania globala de promovare a modelului Focus lansata pe 24 februarie 2011 contine aproximativ 50 de spoturi concepute pe baza a 14 scripturi, in functie de piata pe care au fost lansate sau pe care urmeaza sa fie lansate, conform www.at.ford.com (http://bit.ly/mGuCWo). Spoturi ca "Ford Focus – Kinectic Design”, "Ford Focus – Active Grill Shutters” si "Ford Focus Active Park Assist” sunt disponibile pe contul de YouTube al brandului Ford pentru toti consumatorii, pe masura ce sunt lansate in pietele aferente. Spoturile au fost concepute pe baza unui singur plan de productie pentru a putea transmite constant un singur mesaj si pentru a fideliza pietele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related