McCann PR gestioneaza comunicarea pentru Aero Vodochody in Romania

Aero Vodochody, cel mai mare constructor din domeniul aviatiei in Cehia, a ales agentia McCann PR pentru a gestiona strategia de comunicare pentru piata din Romania.

Agentia McCann PR a fost aleasa in urma indeplinirii tuturor cerintelor impuse de licitatia organizata de Aero Vodochody.

Aero Vodochody are o experienta deosebita in domeniul dezvoltarii si productiei de avioane si componente, atat pentru tehnologia de aviatie militara cat si pentru sectorul civil, care dateaza inca din 1919, situand compania printre producatorii mondiali de aviatie cu cea mai lunga traditie.

Asa cum a anuntat la inceputul acestui an, compania Aero Vodochody intentioneaza sa puna bazele unui holding aerospatial prin investitii extinse in Cehia, precum si in strainatate, cu precadere in regiunea centrala si est europeana. Aero Vodochody recunoaste potentialul deosebit al pietei din Romania, ca urmare a unei traditii indelungate si a experientei in productia aeronautica. Recent, Aero Vodochody si-a manifestat interesul in doua licitatii: Avione Craiova si IAR Ghimbav.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related