Pizza Hut devine Pasta Hut

Lantul de restaurante Pizza Hut isi schimba numele in Pasta Hut, intr-o campanie radicala de relansare, informeaza Brand Republic.

Pentru a sprijini noua pozitionare, Pizza Hut va introduce 8 specialitati de paste in cele 700 de restaurante detinute, fara a schimba insa numarul de sortimente de pizza din meniu. Elementele de identitate vizuala ale restaurantelor vor fi convertite pe parcursul urmatoarelor luni.

Claudia Nicholls-Magielsen, director de marketing Pizza Hut, a declarat ca rebrandingul a fost determinat de cercetarile care au demonstrat ca publicul britanic prefera mai mult pastele decat pizza si consumatorii isi doresc preparate variate cand manaca in oras. "Dorim sa fim la fel de faimosi pentru pastele noastre asa cum suntem pentru pizza; actiunea a fost gandita pentru a soca si a-i determina pe oameni sa perceapa diferit brandul Pizza Hut", a adaugat Claudia Nicholls-Magielsen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related