The Money Channel lanseaza Testul de Afacereza online

The Money Channel lanseaza la www.afacereza.ro, versiunea beta a Testului de Afacereza, primul concurs de cultura de business desfasurat pe internet.
Versiunea online a Testului de Afacereza are la baza concursul cu acelasi nume difuzat de catre postul de televiziune The Money Channel si ofera participantilor posibilitatea de a se antrena pentru emisiunea TV, dar si de a castiga premii in obiecte sau abonamente la publicatiile Business Standard sau Money Express.
Testul de Afacereza online este un concurs individual, in care jucatorul isi poate testa cunostiintele economice raspunzand la intrebari din domeniu. Un numar mare de raspunsuri corecte creste sansele jucatorului de a obtine premii din ce in ce mai valoroase. De asemenea, participantii pot castiga puncte suplimentare la fiecare recomandare finalizata cu participarea in concurs a unei cunostinte sau daca propun intrebari noi, validate de organizatorii concursului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related