Saptamana Banilor la The Money Channel

In perioada 26-30 mai, The Money Channel, singura televiziune de business din Romania isi invita telespectatorii sa profite de Saptamana Banilor, un proiect special lansat cu ocazia aniversarii a doi ani de existenta a postului.

The Money Channel propune telespectatorilor sai 5 zile tematice din diverse arii ale zonei de business. In data de 26 mai postul de televiziune deschide saptamana de programe si editii speciale prin "Ziua Bancilor", moderata de Radu Soviani. Telespectatorii vor afla de la realizatorul The Money Channel tot ce trebuie sa stie despre piata financiar-bancara, produse si servicii bancare. "Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi timp de doi ani. Va multumim ca veti fi alaturi de noi si in anul care urmeaza pentru The Money Channel. Dar vreau sa va marturisesc ceva: ceea ce este mai bun in dumneavoastra, in sofisticarea pietei financiare din Romania, in noi, cei de la The Money Channel se afla in prezent, nu in trecut. si, cu siguranta, ceea ce este mai bun in dumneavoastra, in piata financiara, in noi, cei de la The Money Channel, vom regasi in viitor. Va astept in continuare la The Money Channel, sa impartim cunoasterea si sa folosim puterea informatiei financiare."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related