38 de autoturisme Mitsubishi vor fi distribuite in toata Europa cu elicopterul

Pe 29 noiembrie 2008 si respectiv 28 februarie 2009, Mitsubishi Motors va livra 38 de autoturisme Lancer Sportback si Colt noi, in 19 tari din Europa dintre care si Romania, intr-un mod spectaculos - transportate cu un elicopter, direct la adresele pe care participantii in concurs le-au marcat pe o harta interactiva.

Prin campania " Pe marcajul tau" Mitsubishi Motors sarbatoreste lansarea paneuropeana a noului Lancer Sportback si a noului Colt intr-un mod neconventional si spectaculos. In loc sa-i astepte pe oameni sa vina si sa vada noile modele, modelele vor veni direct la oameni.

Cetatenii Europei participanti la aceasta competitie, inclusiv cei din Romania, pot castiga un Mitsubishi Lancer Sportback nou-nout sau un Colt nou prin selectarea unei adrese si plasarea unui marcaj Mitsubishi, accesand site-ul www.onyourmark.ro . Acesta ar trebui sa fie locul in care Mitsubishi Motors sa livreze unul dintre autoturisme. Participantii isi pot sa alege fie sa creeze un marcaj online la www.onyourmark.ro sau sa marcheze real in punctul selectat pe harta interactiva. Aceste marcaje reale pot fi vizualizate la www.onyourmark.ro. Impresionantele livrari pot fi urmarite la www.onyourmark.ro incepand din 29-11-2008.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related