Brandurile care vor supravietui pana la sfarsitul lumii

Movie: The Day the Earth Stood Still (Ziua in care Pamantul se opri)
Brands: McDonald's, Coca-Cola, Honda, Microsoft Surface, LG Incite
Actors: Keanu Reeves, Jennifer Connelly

Care e locul de intalnire din centrul oricarui oras din lume, pe care il poti stabili cu incredere oricand, cu oricine, chiar daca n-ai mai fost niciodata acolo si fara sa ai nevoie de nici un fel de harta? McDonald's.

Unde credeti ca goneste Honda fugarilor (printre care se afla si extraterestrul in corp de Keanu), haituita de politisti pe pamant si prin aer, de catre "toate unitatile disponibile"? Care e locul pe care camera ni-l dezvaluie imediat dupa cuvintele revelatoare ale extraterestrului: "We're here!"? Evident, filmat de jos in sus spre a-i revela treptat maretia, se infatiseaza pe tot ecranul emblema locului de intalnire consacrat al intregii omeniri: McDonald's. Adica unde ar fi putut sa se intalneasca extraterestrii fara ca nimeni sa se uite la ei ciudat? Care e locul ala in care nu te judeca nimeni, indiferent cate burti cari de la tejghea la masa? Exact.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Eduard Gherasim
acum 15 ani
Stergi comentariile care nu iti dau dreptate?
Ana Militaru
acum 15 ani
si l-am lasat pe asta.

come on, mai incearca o data, se intampla sa nu se posteze comentul din diverse motive tehnice, dar multi care au comentarii nasoale reusesc sa le posteze cumva si nu le sterge nimeni. asa ca te rog mai incearca o data, sunt chiar curioasa in legatura cu ce ai scris.



Branded


Related