Mercedes-Benz: ajutam copacii sa se intoarca acasa!

Mercedes-Benz Romania a pus la dispozitia organizatiei non-profit mediaORG, initiatoarea proiectului Copacul de Hartie, un autovehicul Sprinter furgon de 3,5 tone si un sofer pentru a facilita colectarea hartiei reciclate de la peste 640 de companii din Bucuresti. Copacul de Hartie este un proiect inovator care are ca scop protectia mediului prin reducerea cantitatii de hartie aruncata zilnic la cosul de gunoi, prin cresterea cantitatii de hartie reciclata (reducerea numarului de copaci taiati pentru producerea hartiei) si respectiv prin refacerea zonelor verzi (plantarea de copaci).

Sprinter-ul furgon va aduna hartia reciclata de la peste 640 de companii din Bucuresti, eficientizand in acest mod procesul de colectare, prin intermediul volumului de incarcare oferit de pana la 17m³ si a noului plafon suprainaltat care mareste capacitatea de transport. De asemenea, Sprinter-ul furgon ofera o sarcina utila de pana la 2.710 kg, la o masa totala maxim admisibila de pana la 5 tone.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related