Alex Cernatescu

[CEO & Co-Founder - Infinit Solutions Agency]

Alex este in prezent:

  • Group CEO & Co-Founder – Infinit Agency
  • President of the Academic Board & Co-Founder – Infinit Academy
  • International Public Speaker & Trainer, Passionate Futurologist & Awakener
  • Digital Transformation & Digital Marketing Consultant
  • CEO Clubs International Member

Alexandru Cernatescu are peste 14 ani de experienta in Digital Advertising, Digital Transformation, Innovation, Software & Companii de Tehnologie.

Ultimii 10 ani din cariera sa sunt o poveste antreprenoriala de success prin co-fondarea in 2007 a ceea ce este acum una dintre cele mai mai mari agentii digitale din Romania si una cu cele mai rapide cresteri in Europa – Infinit Solutions Agency.

Infinit serveste branduri ca Microsoft, Orange, Borsec, Skoda, Volkswagen, Praktiker, Forbes, Abbvie, Janssen, Royal Canin, Anadolu, CEC Bank, Rigips, Angelini, Xella si multe altele, focusandu-se pe managementul integral al acestor branduri in zona digitala si pe dezvoltarea la cheie si rularea de campanii integrate cu digitalul in centru, creative dar in acelasi timp cu focus foarte mare pe rezultate masurabile.

Pentru performantele sale atat profesionale cat si in business, Alexandru a fost distins cu premiul Forbes "30 under 30" pentru invoatie, antreprenoriat si impact disruptiv in media.

Din 2016 grupul Infinit a devenit multinational, deschizand un birou in Olanda de unde serveste si zona BENELUX si a mai adaugat deschiderea Infinit Academy al carei focus este oferirea de cursuri si traininguri in zona de digital marketing si online advertising.

Alexandru este un consultant foarte experimentat in ceea ce priveste transformarea business-urilor in digital, dezvoltarea brandurilor in canale digitale, dezvoltare de business si este unul dintre cei mai cunoscuti romani speakeri internationali din domeniul marketing digital, avand la activ peste 150 de prezentari sau cursuri sustinute, atat in Romania cat si in diferite regiuni ale lumii, zeci de aparitii TV si sute de aparitii in presa sau materiale pe aceste teme.


Articole scrise de acest autor