Cosmin Nae

Director Executiv, Quantix Marketing Consulting

Cosmin Nae este fondatorul Quantix Marketing Consulting, o firma mica de consultanta specializata in cercetarea pietei si strategie de marketing. Din aceasta pozitie, obiectivul sau este sa ajute clientii sai si partenerii de afaceri sa devina organizatii centrate pe insight.

Cosmin are o experienta bogata in practica si teoria cercetarii pietei, cu focus pe inputul strategic si business management. Dupa o scurt experienta in Citibank Romania, a petrecut 10 ani in departamentele de Business Development si Commercial Strategy ale Connex/Vodafone Romania. Intre responsabilitatile sale se enumera toate componentele cercetarii pietei (in pietele B2B si B2C, studii de marime si structura a pietei, prognoze, segmentare, satisfactia clientilor, branding, etc). Fiind la conducerea departamentului de cercetare de piata si analize strategice, a avut o larga expunere si implicare in proiectele globale, fiind "conectat" la practicile si curentele cele mai noi pe plan mondial.

Atractia pentru cercetarea pietei vine inca din studentie. A absolvit facultatea de Statistica din cadrul Ciberneticii (ASE/Bucuresti), unde a urmat si cursurile de masterat, dupa care si-a completat latura "calitativa" prin absolvirea sociologiei la Universitatea Bucuresti.