Zuzu - Eu, tu si tu

Copywriter: Andreea Păun
Art Director: Dragoş Rădulescu
New Business Director: Cosmin Rădoi
Casa de producţie: Multimedia Est


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Agentie

Client

Brand

An

2007

Tara


Branduri


Comentarii

Vlad Bercean
acum 16 ani
excelent! are dinamica foarte buna, e amuzant, tipa e simpatica. ma uit la spot de fiecare data cand apare, imi pare bine cand il vad pentru ca ma binedispune. good job!
Marius P
acum 16 ani
Stie careva cum se cheama melodia din reclama...si cine o canta? "it's fresh...so fresh...exciting..."
Valeanu Carmen
acum 16 ani
Urmaresc cu multa atentie reclamele la produse deoarece am pregatire putin in domeniu dar va rog sa ma scuzati daca va spun ca reclamele la produsele Zuzu sunt cotate de catre cumparatori drept cele mai proaste dintre toate . Succesul alimentului se datoreaza in special modalitatii de ambalare diferita de a celorlalte produse , asta pentru cine cumpara prima data si snobismului cronic de care sufera romanii in marea lor majoritate.Produsul este mai scump decit celelalte si ,,imbogatitii ,, peste noapte vor sa fie vazuti ca au in cos ultimele noutati cele mai scumpe .Reclama este cumplita , va rog sa ma credeti , nu exprima nimic si nu transmite nimic iar in magazine multi nu cumpara alimentul din cauza ei.Cind iti repugna reclama nici nu ai curiozitatea de a sti cum este produsul.Sunt putini si cei care accepta reclama dar foarte putini si aceia sunt in marea majoritate persoane cu devieri de comportament.Incercati sa schimbati reclama si incercati sa umblati putin si la pret .Contactati pe cel care face reclama la Dorna , acela stie sa-si faca meseria .Nu zic ca trebuie sa fie stil apa Dorna dar acel om stie sa transmita celor ce vizioneaza clipurile produsului doar in citeva imagini tot ce trebuie spus.Multi nu inteleg nimic din reclama Zuzu.Rectific , am un cunoscut , necasatorit si care a spus ca reclama la Zuzu il excita, atit. Ma scuzati pentru ce am scris dar imi palce sa vizionez reclame...bune.
minymal minymal
acum 16 ani
Melodia se numeste Cool and the Gang-Fresh , mi se pare geniala :)
ioana cabuz
acum 14 ani
:)))))))))))))))))))))))))))))


Branded


Related ads