Floare de Luna @ Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl 2016

Dupa ce au trecut de calificarile Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl, am ramas cu 8 echipe de publicitari finalisti din totalul de 18. Ele s-au intalnit in cea de-a treia zi la Chef Parade, pentru proba principala de gatit.

Dar, surpriza! Aveau de consumat un aperitiv inainte de orice - o proba speciala propusa de Halewood si Floare de Luna, in care dish-urile pregatite avau misiuna sa complimenteze unul dintre cele 4 sortimente de vin Floare de Luna: Feteasca Neagra, Feteasca Neagra Rose, Feteasca Alba si Tamaioasa Romaneasca.

Montaj realizat de Andrei Nica (Sendal Studio).

Mai pe larg despre cum a fost la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl din 2016, aici.

 

Despre Halewood
Grupul International Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producator si distribuitor independent de bauturi din Marea Britanie, activand de peste 35 de ani pe piata. In Romania, Halewood Wines & Spirits detine peste 350 de hectare de vita de vie plantate in perioada 2002-2009, in unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale tarii: Dealu Mare si Murfatlar. Pe langa brandurile de vin proprii, in portofoliul companiei se regasesc si vinuri de import de la cele mai renumite case sau produse spirtoase produse de compania-mama din Marea Britanie.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al patrulea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, Culinar.ro si Radio Guerrilla.



Oameni

Subiecte



Branded


Related podcasts