IQadsTv - Costin Popescu si Liviu David

Cu un Cap spre Next generation
Intai a fost NextCap. Acum sunt Next si Cap sau invers, cum preferati. Conducerea celor doua departamente de creatie nu este singura coincidenta in viata de publicitar a celor doi. Drumurile li s-au unit si la D'Arcy, unde au muncit cot la cot zi si noapte. Doi publicitari mai timizi si retrasi, care prefera sa lase lucrarile sa vorbeasca pentru ei. Daca Costin, zis si Pila, a pus umarul la crearea unor branduri cunoscute de orice roman ( Unirea, Fulga), Liviu David a avut parte de o aventura extraordinara numita publicitatea in Australia. I-am chemat la apel intr-o zi insorita si ne-au raspuns cu entuziastm. Ce i-ar trebui lui Next sa fie Cap si ce i-ar trebui lui Cap sa fie Next? Aflati de la IQadsTv. La a treia editie, talentul face legea. In rolurile principale si in ordine alfabetica: Costin Popescu, Creative Director la Cap si Liviu David, Creative Director la Next Advertising.

Echipa IQadsTv:
Protagonisti:
Costin Popescu - Cap
Liviu David - Next Advertising
Grafica:
Andrei Nica ( www.sendal.ro )
Muzica:
Studio 88 ( www.studio88.ro )
Operator + Montaj:
Adina HariucNext Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Branduri


Comentarii

adrian lupu
acum 12 ani
nu reiese clar ce talent au cei doi. unul am inteles ca stie sa faca caricaturi iar celelalt a inceput cu etichete de vodca. nu se vede cine e lennon si cine mccartney dar fiecare foloseste tonul paradoxal unui ins vadit genial - insa discret si modest...in fine , nu poti sa condamni pe nimeni pentru profilul social al meseriei lui insa e bine de stiut ca publicitatea nu are nici o legatura cu artele, asa cum incearca cei doi sa sugereze in acele 20% din raspunsuri care nu sunt la misto (geologia e "inginerie poetica"...M-am "apucat de caricatura"..."publicitate" e un termen restrictiv...) si o veste buna pentru amandoi: exista viata si dupa publicitate (fie ea si la dmbb...)si dupa pubertate!


Branded


Related podcasts