AdCouture - Editia 38

In cadrul editii 38 a emisiunii AdCouture, rubrica "Hot Spot" a fost dedicata evenimentului Digi Cafe iar in cadrul rubricii "Insider" s-a discutat despre productia spoturilor tv.

Competitia Digi Cafe Awards "Best Online Advertising" a fost lansata de F5 cu scopul de a recompensa excelenta in publicitatea online. Doi dintre castigatori, Radu Ionescu (Managing Director, Kinecto) si Mihai Dragan (Fondator MB Dragan) au dat declaratii despre modul in care isi promoveaza fiecare dintre ei agentia. Calin Rotarus (Managing Director, ARBO Interactive) a punctat modul in care ar trebui sa se raporteze advertiserii la publicitatea pe mobil. Doru Panaitescu (Conultant şi trainer la Marketeer.net) s-a referit la genul de studii de caz de eficienta care ar putea tenta si alti clienti sa investeasca in publicitatea online, iar Dragos Stanca (Managing Director F5 Realitatea-Caţavencu) a vorbit despre rolul competitiilor ca Digi Cafe in promovarea agentiilor, a prezentat concluziile discutiilor despre display advertising din cadrul evenimentului si a facut estimari referitoare la efectele crizei asupra pietei de publicitate online in a doua parte a anului.

In rubrica "Insider", Laura Georgescu-Baron (Director General Hi-Fi Production) si Radu Muntean (Regizor) dezvaluie cum afecteaza criza productia de spoturi TV si la ce trucuri se poate apela pentru a obtine un produs finit bun in conditiile micsorarii bugetelor de publicitate. Echipa AdCouture
Invitati:
Calin Rotarus (Managing Director, ARBO Interactive)
Radu Ionescu (Managing Director, Kinecto)
Mihai Dragan (Fondator MB Dragan)
Dragos Stanca (Managing Director F5 Realitatea-Caţavencu)
Doru Panaitescu (Consultant şi trainer la Marketeer.net)
Laura Georgescu-Baron (Director General Hi-Fi Production)
Radu Muntean (Regizor)

Moderator: Serban Ciusca

Montaj & postprocesare:
The Money Channel
Redactori: Mirabela Manea, Ana Militaru
Branded


Related podcasts