Articole care au sursa BrainUP

BrainUP

BrainUP e un studio de creație. Construim și reconstruim branduri, le ajutăm să se înalțe către cele mai înalte culmi și ne asigurăm că au întotdeauna suficient combustibil pentru a rămâne în prim-planul pieței vizate.

A pune aripi ideilor potrivite înseamnă a oferi soluțiile care ți se potrivesc cel mai bine. Înseamnă creativitate cu un scop bine definit. Dacă alegi să lucrezi cu noi, îți putem garanta că există o singură direcție în care te vei îndrepta: spre dezvoltare.

Credem în eficiență și creativitate. Credem în soluții personalizate, raportate la nevoile clientului. Credem în ideile bune care apar atunci când ne facem treaba responsabil și cu pasiune, ca întotdeauna.

 

Cine suntem?

Dacă am avea un buletin, în el s-ar menționa faptul că BrainUP este o agenție de publicitate full service, născută și crescută în Pitești și care locuiește pe Strada Smârdan, la numărul 32B.

Ce se ascunde însă în spatele acestui nume? Nu se ascunde nimeni, de fapt. Dimpotrivă, vrem să fim cât mai cunoscuți, cât mai vizibili, și da, cât mai apreciați. Avem o multitudine de idei și suntem permanent în căutare de clienți pentru care să înaripăm creativ.

 

Ce facem?

Facem publicitate. Avem idei. Generăm concepte. Gândim strategii. Implementăm tot ceea ce creăm, după care o luăm iar de la capăt, cu același entuziasm și aceeași pasiune pentru lucrul bine făcut.

În funcție de specificațiile și nevoile unei afaceri, proiectul de branding poate include packaging, web design și development, print, audio-video sau organizare de evenimente.

 

Cum facem?

Aici, la BrainUP, ne place să facem lucrurile așa cum trebuie. Știm că fiecare colaborator e unic, având viziunea și valorile sale. Astfel, îi înțelegem nevoile și cerințele din perspectiva omului de business, dar le anticipăm și pe cele ale clienților săi.

Indiferent de ceea ce facem, întotdeauna ne lăsăm ghidați de câteva principii bine definite: muncă de creație de foarte bună calitate și responsabilitate.

 

Clienți

Clienți care au călătorit creativ alături de noi: Hedonia, Arctic, IQads, Stabilo, ING, Happenings, Natural, Today, Visage, Credius, Flipster, Motor AG, Dacia, Wood Butcher, Mongolification, Tales.ro, Vacantereduse.ro, Brit Motor AG, Cora, Frez, Elfi, Cununa.

Bine ai venit în universul soluțiilor custom by BrainUP!
Te invităm să devii centrul atenției creative a echipajului nostru, cunoscut și ca echipa care pune aripi ideilor potrivite.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii BrainUP