[Drumul spre Gatit: echipele] Brain(UP) la capac vin la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Brain(UP) la capac vin la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Sase creiere aburinde s-au intalnit intr-o buna zi si s-au gandit sa participe la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, gazduita de Chef Parade. Daca va asteptati la vreo poanta, n-o s-o gasiti aici. Insa veti gasi cu siguranta trei baieti si trei fete priceputi intr-ale cuvintelor si gatitului, care o sa va povesteasca vrute si nevrute despre cum planuiesc ei sa participe la competitia bucatarilor amatori ai industriei. Creativi nevoie mare, noi ii suspectam ca planuiesc si o bataie cu mancare, pe langa o ascensiune stralucita pana in finala. 

Sa-i ascultam:


Saga formarii echipei

Decizia de a participa este una evidenta si implicita, e luata de multa vreme​ -​ suntem creatorii identitatii vizuale a Cupelor si ne-am dorit sa participam ​​inca de la prima intalnire cu acestea. Dar, cumva nu ne-am putut desparti de birou, pana acum... Toata lumea a zis da cu usurinta, ca un blind bet! :) Mai apoi am realizat in ce ne-am bagat, sau nu :) :) :)


Cand inspiratia alegerii numelui te pocneste

​Pe strada, in drum spre bere!


Povestea logo-ului echipei

Sa ai creier e minunat, fie ca este el pregatit la capac. Sa fii creativ e tot ce conteaza! 


De ce v-ati ales ingredientul secret pe care vi l-ati ales?

​Am pornit de la o tarta formidabila pe care o facem in timpul liber, iar rosiile cherry se aseamana cu BrainUP, nu trebuie sa fii mare sa ai un gust deosebit.​


Experienta intr-ale gatitului

Sa le insiruim, dupa ​spusele fiecaruia:

​Experienta lui Marius este destul de redusa​ (ramane de dovedit...)​, gate​ste doar mancaruri cu putine ingrediente, care​, zice el, ​nu pot fi gresite (spaghete, omleta, orez cu lapte, piure, etc.). 

Edi se bucura de performante gastronomice precum realizarea de omlete, cartofi prajiti, piure, orez cu legume.

Iulia se distreaza, e un peste in apa cand vine vorba de bucatarie. Creativitatea o ajuta sa faca lucruri incredibile in bucatarie​. Uimeste oamenii cu realizarile sale de fiecare data.

Alexandru, cand e liber, cultiva sau macelareste tot ceea ce are pe lista si ii plac preparatele la cuptor sau gratarele facute cu dichis. Adora felurile de mancare din ingrediente crescute natural, cu un gust si aroma puternice. Sa spunem, se descurca... 

Elena gateste foarte rar acasa si ii place foarte mult sa faca paste.

Catalina a inceput sa gateasca inca de la 12 ani. Gateste foarte des, iar supele sunt atuul ei.


O intamplare dezastruoasa in bucatarie

​Sunt lucruri obisnuite. Foc si fum in bucatarie. De obicei tigai lasate pe foc pana la incandescenta si stinse apoi cu apa rece. Sau experienta lui Edi - oul pregatit la microunde, 20 de secunde si poc :D. Sau experienta Catalinei cand a desfacut un borcan cu bulion si in momentul urmator a decorat toti peretii bucatariei. Arta nu altceva.


Ce are de invatat publicitatea de la gatit

​Sa fii pasionat si indragostit de ceea ce faci, ca va avea gust tare bun la final. Si sa lucrezi in echipa intodeauna.


Un mesaj pentru juriu si unul pentru adversari

​Adversarilor - feriti-va de noi, mancarea pateaza!​ Cu juriul nu avem emotii, vom pregati ceva tare bun, sa aiba papilele gustative pregatite!


De-abia asteptam

​Sa ne distram alaturi de ceilalti concurenti, sa degustam ceea ce am gatit. In rest, no fear!​


Bonus: o poza cu voi in bucatarie

Vine si ea un pic mai tarziu, sa ii strangem pe toti.


Nici o ora mai tarziu, au reusit. 


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


BrainUP

BrainUP e un studio de creație. Construim și reconstruim branduri, le ajutăm să se înalțe către cele mai înalte culmi și ne asigurăm că au întotdeauna suficient combustibil pentru a rămâne... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related