BrainUP semneaza identitatea vizuala a platformei online de fashion swap Flipster.ro

BrainUP semneaza identitatea vizuala a platformei online de fashion swap Flipster.ro

Agentia BrainUP a creat identitatea vizuala pentru Flipster.ro, site care le permite utilizatoarelor sa schimbe intre ele hainele pe care le au cu hainele pe care le vor. In realizarea logo-ului si a celorlalte elemente vizuale, agentia a plecat de la profilul celor carora li se adreseaza serviciul.

“Pentru noi, persoana care se poate numi flipster este un om care ia ce-i place din moda, din tot ceea ce exista disponibil in materie de textile si podoabe. Nu ii este frica de lucrurile cu personalitate si le foloseste pentru a-si sublinia stilul. Nu se ataseaza prea mult de ce nu mai poarta - pana la urma moda e facuta sa circule - si nu se sfieste sa faca schimb cu un alt fashionist”, explica Alexandru Gheorghe (Managing Partner, BrainUP).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


BrainUP

BrainUP e un studio de creație. Construim și reconstruim branduri, le ajutăm să se înalțe către cele mai înalte culmi și ne asigurăm că au întotdeauna suficient combustibil pentru a rămâne... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related