AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Copywriter @ Frank

Agenția cu nume simpatic își caută Copywriter pe masură. La Frank, că despre noi e vorba, avem nevoie de un copy vorbitor de engleză. Și ca să fim franci, ne interesează cel puțin 4 ani de experiență cuprinși... vezi detalii »

Art Director @ Frank

Agenția cu nume simpatic își caută Art Director pe masură. La Frank, că despre noi e vorba, avem nevoie de un art senior vorbitor de engleză. Și ca să fim franci, ne interesează cel puțin 5 ani de experiență... vezi detalii »

Account Director @ Geometry Global

We are looking for an experienced Client Service person ready to take on the challenge as Account Director @ Geometry. Are you ready for this? Here we go... You will be leading an international FMCG brand (ATL,... vezi detalii »

BTL Senior Account Executive la Momentum

Angajam un Senior Account Executive cu experienta in zona de BTL. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte complexe, si... vezi detalii »

Art Director @ Universum Events

Ti-ar placea sa creezi imaginea unor evenimente memorabile? Esti pasionat de tehnologie si tot ce e nou? Cautam un super coleg, pentru care Illustrator-ul nu mai are secrete, iar skill-urile 3D si video cu siguranta... vezi detalii »

Copywriter @ Godmother

Godmother cauta copywriter cu valente de BTL. Iti plac evenimentele? Iti surade sa gandesti un flow de activare? Te descurci sa adaugi nuante de digital? Daca acest mix este provocator pentru tine, aplica la acest... vezi detalii »