AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

PGM ADV caută BTL Project Manager

Căutăm BTL Project Manager cu minimum 3 ani experiență. Bun organizator, responsabil, conectat la tot ce-i nou în materie de producție de eveniment Ideal cu proiecte de trade în portofoliu & cu... vezi detalii »

PGM ADV caută Art

Așa că dacă: ai cel puțin 2-3 ani experiență și-ai trecut mai ales prin BTL & digital, ești analitic, atent, cu simțul culorilor și al identităților de brand, acorzi toată atenția materialelor la care... vezi detalii »

BTL Field Executive @ GMP Public Relations

Căutăm BTL Field Executive care să gestioneze evenimentele și proiectele de BTL începând de la strategiile de comunicare și planurile de acțiune, coordonarea echipelor de implementare (pe teren, în... vezi detalii »

Senior Account Executive @ FCB

Cautam Senior Account Executive cu o experienta de minim doi ani intr-o agentie (preferabil BTL). Pe langa determinare si organizare, ne dorim un coleg/o colega multitasking, cu abilitati de project management si... vezi detalii »

BTL Senior Coordinator @ Brandlink

Noi suntem Brandlink, iar lucrul pe care il facem cel mai bine este sa stabilim o conexiune permanenta intre branduri si consumatori. Avem peste 10 ani de experienta in gandirea si implementarea campaniilor BTL... vezi detalii »

BTL Senior Account Executive la Momentum

Angajam un Senior Account Executive cu experienta in zona de BTL. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte complexe, si... vezi detalii »

Foodwise angajeaza BTL Project Manager

Job-ul presupune: coordonarea evenimentelor si campaniilor BTL instore, outdoor (parcuri, office building-uri etc.), HoReCa; redactarea si sustinerea prezentarilor: acuratetea informatiei, structura, capacitatea... vezi detalii »