Articole care fac referire la Universum Events

UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de eveniment".

Misiunea UNIVERSUM este de a inova si de a creste energia si pasiunea in organizatii. Intreaga experienta oferita de UNIVERSUM se bazeaza pe un mix unic de oameni extraordinari si idei creative.

Proiectele aduna la un loc experti din toate domeniile, de la management de proiect si inovatie, la pionieri digitali, specialisti in resurse umane si comunicare creativa. Traineri si prezentatori de exceptie, artisti vizuali, designeri, facilitatori, muzicieni, comunicatori fusion, magicieni si orice alt expert pe care ti-l poti dori.

Servicii: Teambuilding, Conferinte Corporate, Petreceri Corporate, B2B & B2C Large Scale Events, Programe de Cultura Organizationala, Company Day, Lansari de Produse, Competitii Sportive, Gala Awards, Events Tech.

Branduri: Universum Events, GoTech World, Bucharest Technology Week, Imobiliarium, MyConnector, NORD Events Center by Globalworth si Lagoo Snagov.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Universum Events