AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Affiliate Account Executive @ 2Performant

Suntem in cautarea unui coleg care sa se alature echipei de Affiliate Marketing. Alaturi de noi vei avea ocazia sa lucrezi intr-o retea de afiliere care faciliteaza interactiunea dintre sute de magazine online si mii... vezi detalii »

Account Executive @ REPUBLIKA

Are you an Account Executive with at least 2 years of agency experience?  Have you worked on various projects that have seasoned your character and sharpened your digital prowess?  Are you looking for... vezi detalii »

Inbound Marketer @ Beans United

Daca esti pasionat de inbound marketing, ai ajuns la locul potrivit. Suntem prima agentie de Inbound Marketing din Romania, Partener Hubspot Gold. Cautam un specialist in inbound marketing, cu palarie de account,... vezi detalii »

Wave Division cauta Account Manager

Wave Division cauta Account Manager, cu patina publicitatii pe el, harsait in campanii de In-Store, Digital si Creatie, purtand ranile pitch-urilor castigate pe CV, iar in suflet, entuziasmul celor care vor sa... vezi detalii »

Junior Web Designer @ Beans United

Daca esti adeptul design-ului functional si esti interesat de impactul real pe care il poti aduce in campaniile online, atunci ai facut deja primul pas. In calitate de Junior Web Designer, vei lucra alaturi de echipa... vezi detalii »

Social Media Manager @ PRO TV

Pro TV is positioned as the leading commercial television channel in Romania, targeting the active public from urban area, having a trendsetter role and the most innovative approach, offering the most trustworthy and... vezi detalii »

Account Manager @ Erka

Daca te ghidezi dupa motto-ul “work hard, play hard” si clientii internationali de top fac parte din rutina ta zilnica, atunci tu esti persoana de care avem nevoie.   Cautam un Account Manager... vezi detalii »

Digital Manager @ Universal McCann

JOB SCOPE Dezvoltarea si supervizarea strategiilor de media digitale cross-platform pentru clientii existenti ai agentiei Supervizarea si implementarea campaniilor digitale Pozitia este ideala pentru candidatul... vezi detalii »

Web Content Administrator @ Epson

Are you an energetic web content administrator with graphic design skills and good understanding of standard office software? Would you like your CV to show work done for one of the top electronics manufacturers in... vezi detalii »

Specialist Marketing @ WebDigital

Ne dorim mult un coleg care sa ni se alature pe un drum pe care noi il iubim si il parcurgem deja de ceva vreme. Vrem sa ii spunem marketer si principalele lui calitati ni s-au impus imediat... vezi detalii »

Senior Copy @ Infinit Agency

Cautam un Copywriter Senior care este in acel moment al carierei in care vrea sa isi impuna viziunea, ideile si creatiile proprii si pentru care politica, interesele corporatiste sau orgoliile creative nemarginite... vezi detalii »

Art Director @ Infinit Agency

Cautam un Art Director care este in acel moment al carierei in care vrea sa isi impuna viziunea, ideile si creatiile proprii si pentru care politica, interesele corporatiste sau orgoliile creative nemarginite sunt... vezi detalii »

Strateg @ Infinit Agency

Suntem in cautarea unui strateg cu cel putin 3 ani experienta. Daca iti doresti challenge-uri mai mari decat ai acum, la noi o sa gasesti proiecte frumoase si complexe. Echipa cu care vei lucra este sudata si... vezi detalii »

Redactor @ IQads

Avem un loc in editorial. Si cautam cel mai bun redactor care sa-l ocupe.    Ce trebuie sa ai? Capacitate de organizare.  Cunostinte bune despre industria de publicitate si mult interes... vezi detalii »

Art & Copy @ Centrade Cheil

CENTRADE-CHEIL cauta Art+Copy cu 2-3 ani de experienta care sa includa si proiecte de digital. Puteti veni in echipa sau separat si ne vom ocupa noi sa va imprieteniti! Aplicati cu CV si portofoliu! vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF. Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala persoana de... vezi detalii »

OnScreen caută Ilustrator

Căutam un ilustrator pasionat, cu capul în nori suficient de mult cât să rămâna și cu picioarele pe pământ (a se citi "respectă brief-ul, povestea și deadline-ul"), brav... vezi detalii »

Senior Content Writer @ IBM

Attention people: IBM is calling out for creative minds! We're looking for a copywriter champ who wishes to change their status from "looking out" to "there's no looking back". Who you are: You have a passion for... vezi detalii »

Responsabil comunicare @ Environ

Responsabilitati participa activ la implementarea si derularea campaniilor de informare si promovare; implementarea activitatilor de marketing pentru companie; activitati de comunicare in social... vezi detalii »

CG Artist - 3D @ Carioca Studio

Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, sa participi la proiecte cu care te poti lauda, sa faci tot timpul ceva nou, sa nu te plictisesti, atunci aplica la acest anunt. Cerinte obligatorii: • 3D... vezi detalii »

Web Designer wanted @ Republika

We are looking for a Web Designer who:- Has at least 2 years of experience, preferably in an agency;- Is proficient in programs such as Photoshop, Adobe Illustrator and After Effects;- Has kept their initial... vezi detalii »

Social Media Manager la Zaga Brand

Draga Socializator/comunicator/narator, Sa-ti spunem de ce esti important pentru noi. Pai, pentru noi tu esti important fiindca reusesti sa faci un mix intre date si creatie, fiindca produci continut, fiindca setezi... vezi detalii »

Graphic Designer @ WebDigital

Cat de mult iti mai aduci aminte de povestile copilariei? Scrise in carti vechi, cu putine imagini sau chiar deloc, au fost principalul mod prin care construiam grafic un univers plin de eroi si eroine. Grafica... vezi detalii »

Art Director @ Universum Events

Esti un as in Illustrator si 3D si vrei sa iti pui creativitatea la bataie ca sa organizezi evenimente memorabile? Trimite-ne CV-ul si portofoliul tau si hai sa afli care-i treaba cu #viata_la_UNIVERSUM. Noi suntem... vezi detalii »

Graphic designer @ Smite

Glumet, descurcaret, cu mana de aur si maiestrie neintrecuta in Indesign, Photoshop si ilustrator. Oferim mere de aur si cantece de lauda in fiecare dimineata! vezi detalii »

Skilled Web Designer @ 4ideas

We are looking for a talented Web Designer to create amazing user experiences and user interfaces for our digital platforms and campaigns. We are looking forward to turning our client’s requirements into... vezi detalii »

Social Media Specialist @ De Silva Exclusiv

Noi cei din De Silva Exclusiv cautam social media specialist cu experienta in gestionarea si crearea strategiei de social media.  Printre brandurile gestionate: Haribo, Vittel, Perrier, Moet, Belvedere Vodka si... vezi detalii »

Republika angajează Account Executive

Căutăm account executive cu minimum 2 ani de experiență pe digital, care: - Și-a păstrat entuziasmul de la început și i-a adăugat eficiența deprinsă în timp; - E un connaisseur și practicant al muncii... vezi detalii »

Web Content Administrator @ SmartPoint

This role will execute Digital and Marketing communications and activities for an External Vendor within the framework of their marketing plan. Key Responsibilities: Maintain and update content in local... vezi detalii »

V8 Interactive caută 2 Art Directori

Avem 2 Copywriteri care au început să vorbească artdirectoreza. E musai să angajăm 2 Art Directori pentru ei. Unul trebuie să fie senior cu minim 4 ani de experiență în agenție și să știe și UX, iar... vezi detalii »

Art Director @ DDB

Cautam art director cu experienta (minim 5-7 ani) pentru conturi de portofoliu, cu potential creativ. Asteptam CV-uri/portofolii si iti garantam o echipa pusa pe fapte mari. vezi detalii »

Account Executive @ Minio Studio

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență... vezi detalii »

Online Business Sales @ Machteam Soft

Compania Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din internetul romanesc, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, cu sediul central in New York si care desfasoara operatiuni... vezi detalii »

Account Manager @ Minio Studio

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență... vezi detalii »