AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

CG Artist - 3D @ Carioca Studio

Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, sa participi la proiecte cu care te poti lauda, sa faci tot timpul ceva nou, sa nu te plictisesti, atunci aplica la acest anunt. Cerinte obligatorii: • 3D... vezi detalii »

Web Designer wanted @ Republika

We are looking for a Web Designer who:- Has at least 2 years of experience, preferably in an agency;- Is proficient in programs such as Photoshop, Adobe Illustrator and After Effects;- Has kept their initial... vezi detalii »

Graphic Designer @ WebDigital

Cat de mult iti mai aduci aminte de povestile copilariei? Scrise in carti vechi, cu putine imagini sau chiar deloc, au fost principalul mod prin care construiam grafic un univers plin de eroi si eroine. Grafica... vezi detalii »

Art Director @ Universum Events

Esti un as in Illustrator si 3D si vrei sa iti pui creativitatea la bataie ca sa organizezi evenimente memorabile? Trimite-ne CV-ul si portofoliul tau si hai sa afli care-i treaba cu #viata_la_UNIVERSUM. Noi suntem... vezi detalii »

Graphic designer @ Smite

Glumet, descurcaret, cu mana de aur si maiestrie neintrecuta in Indesign, Photoshop si ilustrator. Oferim mere de aur si cantece de lauda in fiecare dimineata! vezi detalii »

Skilled Web Designer @ 4ideas

We are looking for a talented Web Designer to create amazing user experiences and user interfaces for our digital platforms and campaigns. We are looking forward to turning our client’s requirements into... vezi detalii »

V8 Interactive caută 2 Art Directori

Avem 2 Copywriteri care au început să vorbească artdirectoreza. E musai să angajăm 2 Art Directori pentru ei. Unul trebuie să fie senior cu minim 4 ani de experiență în agenție și să știe și UX, iar... vezi detalii »

Art Director @ DDB

Cautam art director cu experienta (minim 5-7 ani) pentru conturi de portofoliu, cu potential creativ. Asteptam CV-uri/portofolii si iti garantam o echipa pusa pe fapte mari. vezi detalii »

Perceptum angajeaza DTP

Proiectele noastre de marketing și comunicare au nevoie de talentul tău. Pentru că tu ai cunoștințe avansate DTP și grafică (Photoshop Illustrator și InDesign), așa cum ne dorim. Pentru că tu ești original(ă),... vezi detalii »

Art Director @ Zaga Brand

Draga viitor coleg, Te asteptam sa ne stai alaturi in departamentul de creatie din Zaga Brand! Daca poti sustine provocarile profesionale si cu ceva spirit proaspat in materie de creativitate, esti parte din... vezi detalii »

Art Director @ White Image

Suntem cu ochii dupa un art director care simte digitalul, stie de mobile, UX si UI, impacheteaza oferte si concepte interactive, dar stie sa puna si offline-ul in pachet. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in... vezi detalii »

Senior Art Director @ Brandaffair

Brandaffair is seeking a vibrant, motivated, and highly creative individual to fill its open Senior Art Director position. The ideal candidate will have the creative DNA in its genes and its up to... vezi detalii »

Propaganda angajeaza echipa de seniori

Cine se stie cu state mai vechi de 5, 6 ani in agentie, cu niste campanii in portofoliu si, dar nu e musai, o legaturica de premii, sa ne scrie. Luam la bord si CV-uri de ego-uri care nu vin in echipa. Adica, daca... vezi detalii »

HIPPOS cauta Senior Art Director

Experienta minim 7 ani in advertising in ATL, BTL & Digital Implicat si pasionat pe bune de advertising Concepte integrate dar si idei punctuale care sa aduca added value clientului Viteza de lucru si repere... vezi detalii »

Graphic Designer @ Doc.ro

Experienta in web design este un plus. Daca ai minim doi ani de experienta si esti interesat de acest job trimite-ne CV-ul tau si portofoliul:  vezi detalii »

Foodwise angajeaza Art Director

Job-ul presupune: Conceptualizare si executie vizuala a proiectelor de branding, comunicare integrata, digital, activari btl si evenimente; Candidatul potrivit: are experienta de >1 an intr-o agentie de... vezi detalii »