AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Art Director @ Minio Studio

Știm că primăvara este anotimpul noilor începuturi! Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență de lucru în agenție,... vezi detalii »

Grafician 3D @ Display Solutions

Companie de productie publicitara specializata in design si productie de POSM, standuri expozitionale, elemente de signalectica si amenajari magazine dorim sa ne completam echipa cu un coleg specializat in design si... vezi detalii »

Grafician Web @ PIATRAONLINE

ROCK STAR CONSTRUCT SRL detine brandul PIATRAONLINE ce opereaza la nivel national si european, astazi fiind cel mai important magazin online Home & Deco destinat in principal finisajelor cu piatra naturala. Fiind... vezi detalii »

Art Director @ White Image

Suntem cu ochii dupa un art director care simte digitalul, stie de mobile, UX si UI, impacheteaza oferte si concepte interactive, dar stie sa puna si offline-ul in pachet. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in... vezi detalii »

Art Director @ JustAD

Imaginatia nu are limite, nu-i asa?! Cautam un Art Director pentru conturi FMCG si nu numai cu minimum doi ani de experienta de agentie. Candidatul ideal stie sa joace in echipa si are cunostinte generoase in suita... vezi detalii »

Junior Web Designer @ Beans United

Daca esti adeptul design-ului functional si esti interesat de impactul real pe care il poti aduce in campaniile online, atunci ai facut deja primul pas. In calitate de Junior Web Designer, vei lucra alaturi de echipa... vezi detalii »

Art Director @ Infinit Agency

Cautam un Art Director care este in acel moment al carierei in care vrea sa isi impuna viziunea, ideile si creatiile proprii si pentru care politica, interesele corporatiste sau orgoliile creative nemarginite sunt... vezi detalii »

Art & Copy @ Centrade Cheil

CENTRADE-CHEIL cauta Art+Copy cu 2-3 ani de experienta care sa includa si proiecte de digital. Puteti veni in echipa sau separat si ne vom ocupa noi sa va imprieteniti! Aplicati cu CV si portofoliu! vezi detalii »

OnScreen caută Ilustrator

Căutam un ilustrator pasionat, cu capul în nori suficient de mult cât să rămâna și cu picioarele pe pământ (a se citi "respectă brief-ul, povestea și deadline-ul"), brav... vezi detalii »

pastel cauta Art Director

Avem nevoie de tine, art director, cu viziune, curaj si skill-uri. Te invitam sa lucrezi alaturi de o echipa mereu vesela si pusa pe treaba, astfel ca te poti integra cu usurinta. Suita Adobe ar trebui sa fie... vezi detalii »

CG Artist - 3D @ Carioca Studio

Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, sa participi la proiecte cu care te poti lauda, sa faci tot timpul ceva nou, sa nu te plictisesti, atunci aplica la acest anunt. Cerinte obligatorii: • 3D... vezi detalii »

Web Designer wanted @ Republika

We are looking for a Web Designer who:- Has at least 2 years of experience, preferably in an agency;- Is proficient in programs such as Photoshop, Adobe Illustrator and After Effects;- Has kept their initial... vezi detalii »

Graphic Designer @ WebDigital

Cat de mult iti mai aduci aminte de povestile copilariei? Scrise in carti vechi, cu putine imagini sau chiar deloc, au fost principalul mod prin care construiam grafic un univers plin de eroi si eroine. Grafica... vezi detalii »

Art Director @ Universum Events

Esti un as in Illustrator si 3D si vrei sa iti pui creativitatea la bataie ca sa organizezi evenimente memorabile? Trimite-ne CV-ul si portofoliul tau si hai sa afli care-i treaba cu #viata_la_UNIVERSUM. Noi suntem... vezi detalii »

Graphic designer @ Smite

Glumet, descurcaret, cu mana de aur si maiestrie neintrecuta in Indesign, Photoshop si ilustrator. Oferim mere de aur si cantece de lauda in fiecare dimineata! vezi detalii »