Cum se innoieste un businessman toamna

Hai, gata cu concediul. Inapoi la birou, la planuri si analize, dar si la intalniri business in care cunosti alti oameni. In diminetile de toamna la cafenele corporate in care fiecare isi ascunde intentiile de negociere in spatele zambetelor amabile, se poarta cele mai bune costume, se asorteaza cele mai frumoase accesorii si cele mai lucrate prezentari.

Dupa 12 ani de scoala si alti cativa de facultate, ne-am obisnuit ca toamna sa incepem un nou an, sa ne luam haine si creioane noi si sa incepem altceva mai greu, mai intens, dar mai frumos. Acum ca nu mai mergem la scoala, pastram obiceiul si innoim papetaria de firma, costumele de intalnire, dar si cartile de vizita pentru ca ele spun foarte multe despre noi si despre ce vrem sa promovam.

In ultimul timp apar din ce in ce mai multe formate pentru carti de vizita care se intrec in creativitate – de la hartie normala pana la carton, plastic, lemn, sticla sau chiar metal. Agrafa Print va propune toamna aceasta un nou format pentru cartile de vizita care e, in acelasi timp, modern, original si potrivit pentru afacerile voastre.

Cartile de vizita din plastic transparent pot fi comandate intr-o nuanta de alb laptos sau in culori sidefate, de grosimea 0,5 mm (echivalentul cartonului de 500 g). Daca vreti sa le personalizati astfel incat sa fie speciale, puteti adauga lacuire selectiva mata sau lucioasa si puteti opta pentru colturi rotunjite sau stantare.


Machetarea, preluarea si livrarea comenzii sunt gratuite, iar cartile de vizita din plastic vor fi ambalate in cutii realizate din acelasi material care le vor pune mai bine in valoare.

Asa ca daca v-ati hotarat sa va innoiti felul in care va prezentati la intalnirile de afaceri toamna asta, dati un click la Agrafa Print si va cautam.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related