Agrafa Print Services a achizitionat cel mai nou model de imprimanta folio

Tipografia digitala Agrafa Print Services a achizitionat cel mai nou model de imprimanta folio, care reduce costurile directe si indirecte ale printarii si permite obtinerea unui efect de oglinda, “metalizat”, potrivit unui comunicat de presa emis de Godmother.

Pentru personalizarea obiectelor cu imprimanta folio se foloseste o folie speciala pentru imprimare termica. Investitia Agrafa reduce costurile deoarece nu sunt necesare montarea si instalarea unei aparaturi sofisticate si face o economie de timp si de resurse pentru ca imprimarea cu ajutorul foliilor metalizate cu efect de oglinda inseamna renuntarea la matritele, filmele, solventii si cernelurile utilizate in mod traditional, se precizeaza in comunicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Suntem BTL din cap pana-n picioare. Suntem BTL pana la ultimul por si suntem BTL cum nu s-a mai pomenit.   Putem adauga un plus digital oricarei activari in-store, oricarei promotii, oricarei lansari de... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related