V.I.P. lanseaza cea de-a doua editie Cultural ID in colaborare cu Institutul Cultural Roman

Voluntari pentru Idei si Proiecte organizeaza in perioada 2 - 11 mai cea de-a doua editie a evenimentului Cultural ID, de aceasta data in colaborare cu Institutul Cultural Roman (ICR), informeaza un comunicat din partea V.I.P. Tematica de anul acesta se axeaza pe organizarea de evenimente, strangerea de fonduri pentru proiecte culturale, promovarea si comunicarea acestor proiecte, dar va include si subiecte precum curatoriatul si piata de arta din Romania.

Speakerii invitati la acest eveniment: Tudor Giurgiu (regizor Si director al festivalului InternaTional de Film Transilvania), Ada Solomon (producator si director executiv al Festivalului International de Film NexT), Corina Bucea (manager la Fabrica de Pensule) si Mihai Oroveanu (director al Muzeului National de Arta Contemporana). Acestia vor impatasi experienta lor celor 20 de, in cadrul unor training-uri si studii de caz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related