Azi m-am pupat 5 minute cu Paul Maximus. A fost maxim!

Azi m-am pupat 5 minute cu Paul Maximus. A fost maxim!

Azi eram pe combination mode, asa ca l-am sunat pe Paul Maximus la 0722723724. Cand colo, imi raspunde Bogdanel: “M-au pacalit astia sa raspund la telefon. Daca vrei sa vorbesti cu Paul, apasa 1, daca vrei sa vorbesti cu Cristina, apasa 2, daca vrei sa vorbesti cu mine in continuare, apasa 3, daca vrei sa zic de un concurs tare aducator de iPhone, apasa 4, daca vrei sa mai stai cu telefonul la ureche ca sa para ca vorbesti cu cineva si sa pari interesant, desi tu ai sunat aici gratis, apasa 5 si iti punem o melodie ca sa nu te plictisesti, daca vrei sa ma auzi spunand 'supercombinatiune' in toate limbile pamantului (pe care le stiu), apasa 6, daca vrei sa apesi pe 7, apasa pe 7, dar n-o sa se intample nimic”.
Evident ca nu am apasat din prima pe 4. Am apasat 7. Si nu s-a intamplat nimic. Timp de cateva secunde. Apoi Bogdanel s-a gandit ca m-am saturat sa nu se intample nimic, asa ca a reluat meniul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related