Hugh Hefner e tatal lor si dupa atata munca bea o Bavaria

Hugh Hefner e tatal lor si dupa atata munca bea o Bavaria

La 85 de ani, despre Hugh Hefner nu se poate spune decat ca e in apogeul vietii sale, cu mai multe pentru care sa-si asume responsabilitatea si de care, totodata, sa se bucure decat orice barbat obisnuit. Cu o hoarda de iepurasi Playboy care ii populeaza si anima conacul, e treaba grea chiar si pentru Heff-cel-in-putere sa tina nebunia sub control. De asta, cateodata, in pofida ratiunii oricarui barbat obisnuit, Heff renunta la compania domnisoarelor blonde si zvelte, la piscina cu apa incalzita si la cocktailul cu nume pretentios pentru a se retrage in barul lui secret unde se bucura de o bere Bavaria, impreuna cu prietenii lui la fel de respectabili. Sau cel putin asa prezinta lucrurile spotul asta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related