"Scapa din orice situatie, FARA TRANSPIRATIE", noua campanie de promovare Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick

"Scapa din orice situatie, FARA TRANSPIRATIE", noua campanie de promovare Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick

Colgate-Palmolive a lansat campania "Scapa din orice situatie, FARA TRANSPIRATIE" care promoveaza Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick, informeaza un comunicat emis GolinHarris. Promovarea include executii TV, online si POSM. Odata cu lansarea din iunie a spoturilor TV au fost create si paginile de Facebook Lady Speed Stick Romania si Mennen Speed Stick Romania.

Campania porneste de la ideea ca cele doua deodorante te protejeaza impotriva transpiratiei care ar putea sa te dea de gol in situatii surprinzatoare sau stanjenitoare.

"Scapa din orice situatie, FARA TRANSPIRATIE" include si o componenta promotionala. Astfel, orice produs Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick achizitionat pana pe 11 august poate aduce participantilor un automobil smart.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related