O rata da iama intr-o nunta de biscuiti

O rata da iama intr-o nunta de biscuiti

Lumea nu mai e un loc sigur. Bine, nu stiu daca a fost vreodata, dar acum s-a intrecut orice limita. Un progrom. La o nunta de omuleti din turta dulce. Infaptuit de o rata. Unde e posibil asa ceva? Numai in spoturile pentru Oatmeal Crisp, un brand de cereale foarte crocante. Si daca asta cu rata vi se pare absurd, trebuie sa le mai vedeti si pe celelalte trei, caci exista o serie.

Spoturile prezinta "o lupta" intre tot felul de situatii crocante si cerealele Oatmeal Crisp. Asta ne spune un scotian destul de enervant, care "jurizeaza" meciurile si apare la inceputul si la sfarsitul fiecarui spot. Pe langa cel cu rata ucigasa, avem unul cu o broasca testoasa care e intr-un fel de ring de box japonez si se lupta cu o frunza de salata (pe bune?), unul cu doua marionete elitiste care au un dialog absurd care-l enerveaza atat de tare pe papusarul lor incat decida sa le calce in picioare (…?) si unul cu doua brate robotice romantice care se bucura de un pahar de vin si o conversatie placuta la gura unui semineu ...

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related