O zi cu Pharrell e o zi fericita

O zi cu Pharrell e o zi fericita

Poate ti-ai uitat acasa portofelul sau cheile. Poate te-a sunat de dimineata maica-ta sa se planga ca tu n-o mai suni niciodata din proprie initiativa. Poate ca te-ai trezit mai tarziu si nu ai mai prins ce ti-ai fi dorit de noul Black Friday. Poate ai pur si simplu o zi banala si esti atat de plictisit incat nici gandul ca vine weekend-ul nu te mai scoate din starea asta. Atunci te sfatuiesc sa intri pe 24hoursofhappy.com si sa dezlantuiesti fericirea.

Videoclipul melodiei Happy a frumuselului Pharrell este ceea ce omenirea isi doreste din cele mai vechi timpuri: o zi perfecta in care fiecare secunda e fericita.Si e totodata surpriza de sfarsit de an prin care Pharrell incheie un 2013 de succes.  A mai cunoscut Youtube-ul clipuri care dureaza ore intregi (dintre care preferatul meu e de departe Bacon Pancakes), insa un videoclip de 24 de ore pentru o melodie care dureaza patru minute ramane o premiera. Eu nominalizez clipul si pentru premiul de cel mai optimist videoclip din lume, si tot eu ii acord si marele premiu, pentru ca sunt singura persoana din juriul acestei competitii imaginare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related