A saptea editie a festivalului de advertising al Marii Baltice - Golden Hammer - si-a inceput operatiunile

Organizat de Latvian Advertising Association (Asociatia Letona de Advertising), infiintata in 1994, in acest an Golden Hammer se va desfasura la "Baltic Beach Hotel" in Jurmala, Letonia, in perioada 19 - 22 septembrie, iar inscrierile se vor putea face pana pe 31 august. Seminariilor, divizate tematic pe creatie si media, le sunt rezervate ultimele doua zile de festival, iar pe lista vorbitorilor se afla figuri mari ale industriei, precum Jean - Remy von Matt (JVT, Germany) si Aldo Cernuto (Young&Rubicam, Italy). Romania are si ea propriul reprezentant, nimeni altul decat castigatorul de anul trecut - Adrian Botan, McCann Erickson.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated