Minciuni cusute cu ata de tapiterie alba

Minciuni cusute cu ata de tapiterie alba

Stiri fulger: parintii mint. Si pe voi v-au mintit ai vostri, si voi va veti minti copiii la randul vostru. Nu din rea-vointa, ci din instinct de conservare. Cred ca asta ar trebui sa te invete in manualele alea roz, decorate cu fundite si carucioare: ca pentru a-ti pastra integritatea mintala, trebuie sa minti. Sunt minciuni mici, ca "Mos Craciun chiar exista", "Daca nu iti mananci toate legumele o sa vina bau-bau si o sa te manance pe tine" si cate si mai cate: tine doar de imaginatia parintelui. 

Pe mine ma minteau ai mei ca, daca nu stau lipita de ei in piata, o sa ma fure tiganii. Chiar mi-au aratat odata un nene intr-o caruta, care parea foarte blajin si dragut. Poate ar fi trebuit sa-mi dau seama de pe atunci ca ai mei mai si mint. Poate practica asta lasa unu-doi copii traumatizati in spate, n-avem de unde sa stim. Dar intrebarea e: ce te faci cand parintii tai te mint si ca adult? 

La scenariul asta s-au gandit si cei de la Das WeltAuto, divizia de masini uzate al grupului Volkswagen. Impreuna cu DDB Paris, au pus la cale o campanie cu rol deconspirator. Copii, cand cresteti mari, nu mai credeti pe cuvant orice va zic parintii vostri. In niciun caz cand incearca sa va vanda masina lor veche:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related