Bucurie mare în direct cu Moș Crăciun la radio Itsy Bitsy

Bucurie mare în direct cu Moș Crăciun la radio Itsy Bitsy

Chiar Moș Crăciun este realizator la radio Itsy Bitsy incepand de acum si până pe 24 decembrie, pentru că toți copiii îl așteaptă an de an să vorbească la telefon cu el, să îi povestească ce au făcut în anul care a trecut, să primească primele daruri din acest sezon! De 5 ani, studioul Itsy Bitsy FM este prima oprire a lui Moș Crăciun, pentru ca mesajul lui de bucurie să ajungă pe calea undelor la copiii romani de pretutindeni. 

În săptămânile următoare, până in Ajun de Craciun, în fiecare seară de luni până vineri, copiii pot suna la numarul de telefon 0725 300 700, între orele 20:00-21:00, să vorbească în direct cu Moș Crăciun la radio. Mosul își așteaptă prietenii vechi și noi cu poveștile lor de peste an, cu colinde si poezii, care fac din perioada sărbătorilor bucuria celor mari si mici! Și pentru că Moș Crăciun nu vine niciodată cu sacul gol, el va darui zilnic copiilor ascultători 10 cadouri, seturi de construcții LEGO®, in cadrul emisiunii LIVE „În direct cu Moș Crăciun – powered by LEGO®”.

Supereroii Itsy Bitsy sunt primii care l-au așteptat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de revedere! Itsy și Bitsy au vorbit cu cei mici și au adunat o listă lungă de întrebări pentru Moș Crăciun. Dupa ce Moșul va răspunde întrebărilor tuturor, va împărți daruri, va avea parte și el de o surpriză. Supereroii ii vor organiza o petrecere – surpriză, chiar în Ajunul Crăciunului, care va fi transmisă și pe Facebook Itsy Bitsy, astfel încât magia și bucuria sărbătorilor să ajungă în casele familiilor cu copii și prin mediul online.

 

 

An de an îl avem pe Moș Crăciun oaspete mult asteptat la noi în studio. Atât de mulți și de nerăbdători sunt copiii, încât am inceput emisiunea Moșului înca din noiembrie, căci vrem ca numărul celor care se vor bucura în direct de Moș Crăciun să fie cât mai mare. Aceste intalniri sunt si darul nostru de sărbători pentru copiii ascultatori, care ne sunt alături tot anul!", Nadia Tătaru, co-fondator si director Itsy Bitsy FM.  

Pentru că Moș Crăciun este mereu generos, anul acesta el oferă cadou si 50 de seturi LEGO® micuților aflați departe de părinți, în case de copii sau centre de plasament. Ei vor primi vizita lui Moș Crăciun si cate o îmbrățișare din partea lui, care sigur valorează mult mai mult decât orice dar.

Chiar și părinții se pot bucura de spiritul Crăciunului alături de Moș Crăciun! Între 1 și 24 decembrie, echipa Itsy Bitsy îi va provoca pe părinți cu un Calendar Advent plin de surprize jucăușe, chiar pe pagină de Facebook Itsy Bitsy . Fiecare fereastră deschisă zilnic va dezvălui o surpriză, o poveste magică sau o provocare amuzantă, care amintește de importanța generozității, bucuriei și spiritului Crăciunului.

ITSY BITSY este unic platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulează campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related