Feed my poetry, primul proiect Freya Art, divizie a agentiei de creatie Freya Productions

Feed my poetry, primul proiect Freya Art, divizie a agentiei de creatie Freya Productions

Freya Art, divizia de curatoriat a agentiei de creatie Freya Productions, s-a nascut in urma unui proces frumos si natural, gradual. Relatia dintre arta si publicitate este una simbiotica, iar cine cunoaste putina istorie stie ca cea de-a doua (adica publicitatea) a luat fiinta din arta. La inceput a fost Toulouse-Lautrec, un binecunoscut pictor francez din perioada postimpresionista, care a creat litografiile de inspiratie japoneza, iar apoi a continuat cu Giovanni Carpanetto, Coppola si cu alte personalitati care au adus artele spre publicitate. 

Freya Art a avut insa un traseu neobisnuit. Ea s-a nascut din publicitate. Pasionati de frumos, de oamenii extraordinari pe care i-am intalnit si de lucrurile frumoase pe care le-am vazut, am creat o divizie speciala pentru tinere talente, fie ca sunt de pe plaiurile mioritice sau de pe plan international.

Implicati in aceasta expozitie au fost si cei de la Regus care vor si gazdui in locatia lor din piata Charles de Gaulle fotografiile ce fac parte din Feed my poetry. Regus ofera servicii personalizate de birouri flexibile, avand peste 3000 de locatii in intreaga lume. Cum Regus este despre mobilitate si flexibilitate, prin urmare creativitate, isi doresc implicarea in proiecte care sprijina si incurajeaza creativitatea.

"Freya Art este despre frumos si lucrurile care fac lumea mai frumoasa, oamenii mai buni. Ne dorim sa protejam tot ceea ce inseamna arta si sa aratam publicului larg cat mai multe dintre aceste lucrari si oamenii care le creaza. Vom promova atat artisti romani, cat si internationali, pentru a duce mai departe lucrurile care fac intreaga lume mai buna, indiferent daca vorbim despre fotografie, pictura, sculptura, desen, muzica sau literatura." Anca Parvulescu (CEO Freya Productions)

Cine ne cunoaste stie ca una dintre pasiunile noastre cu care ne si mandrim de altfel, este fotografia, atunci se astepta ca primul eveniment inaugurat de Freya Art sa fie dedicat acesteia. Artistul pe care l-am ales si care ne-a ales la randul sau, este om sensibil, echilibrat, cu o inima infocata si cu o pasiune de a trai care te molipseste inca de la prima intalnire. Nascuta in Sao Paulo, Camila Guerreiro a imbinat fotografia cu literatura, mai exact cu antitiezele si contrastele ei.

"<<Feed my poetry>> este mai mult decat o expozitie de fotografie; este o colectie de versuri culese din oameni, povesti si bucati izolate de viata. Este legatura artistei cu muzele ei pentru ca aici privitorul nu este pasiv, ci reprezinta o piesa din puzzle, facand el insusi parte din constructia creatiilor viitoare.” (Camila Guerreiro)

Vernisajul expozitiei de fotografie Feed my Poetry a avut loc in Aprilie la NeoGalateca. Expozitia se afla acum la Galeria Occidentului, urmand ca din data de 31 mai sa fie expusa in cadrul Regus, sediul din Charles de Gaulle.

La vernisaj au participat peste 150 de persoane care au avut sansa sa o cunoasca pe autoarea lucrarilor, Camila Guerreiro, care a explicat insemnatatea fiecarei fotografii in parte si conceptul din spatele expozitiei.

Expozitia incepe cu o fotografie a mainilor mamei artistei, facuta in Sao Paulo, Brazilia, si se incheie cu ruinele unui crematoriu din Auschwitz, Polonia.

Alti parteneri care s-au alaturat acestui eveniment au fost: Regus, Rock FM, Galeria NeoGalateca, Hennessy, Mastroberardino, Perrier, Vittel.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related