Răzvan Exarhu se întoarce în FM. Morning Glory este noul matinal de la Rock FM

Răzvan Exarhu se întoarce în FM. Morning Glory este noul matinal de la Rock FM

Crede că fericirea e bună la orice, nu numai la ocazii, așă că de luni, 2 octombrie, Răzvan Exarhu se întoarce în FM cu “Morning Glory”, un matinal care ne va face diminețile mai plăcute. Emisiunea lui Exarhu va fi difuzată la Rock FM, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00 și promite să fie un proiect de calitate, care îmbină informația cu divertismentul.

Răzvan Exarhu și-a promis demult că va aduce radioul înapoi la radio, iar momentul potrivit a sosit după un lung periplu. A lucrat în publicitate, a scris pentru o mulțime de publicații, dar și pe propriul blog și și-a făcut debutul literar cu “Fericirea e un ac de siguranță”, un jurnal atipic de obsesii, teme și momente. A trăit un an la țară, și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie, a fost proprietarul bistro-ului Escargot, a devenit bucătar și a ajuns unul dintre jurații MasterChef. Iar acum, se întoarce la radio, începuturile lui în FM fiind legate de un alt matinal, “Rondul de dimineață”. De altfel, în opinia lui Răzvan, matinalul este cel mai frumos moment de radio.

Răzvan Exarhu spune că s-a bucurat de primirea de care a avut parte în echipa Rock FM și este nerăbdător să înceapă matinalul, recunoscând că i s-a făcut dor de radio.

“Prin tot ce am făcut până acum mi-am dorit să le transmit oamenilor bucurie. Așa că, începând din 2 octombrie, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, le voi face  dimineața mai frumoasă cu Morning Glory. Întoarcerea la radio vine la momentul potrivit și mă bucur că oamenii de la Rock FM preferă diminețile cu EX-ul. Pentru mine radioul a fost și rămâne o stare specială, iar acum e foarte bine să simt din nou vibe-ul de studio, de live. Zic că mi-am păstrat umorul, suficient cât să nu mă bușească plânsul când sună alarma la 5:30. Îmi spun că asta înseamnă cu adevărat o viață sănătoasă, să te culci și să te trezești devreme, pentru că adevăratul somn de frumusețe se trăiește în drum spre școală sau birou, de luni până vineri, de la 7 la 10, când dai mai tare pe Morning Glory.”, a declarat Răzvan Exarhu.

 

Roxana Alexandru, partener fondator Romanian Artists Agency, agenția de management care îl reprezintă pe Răzvan Exarhu, spune despre întoarcerea lui la radio că era un pas firesc, pe care l-a pregătit temeinic.

“Cred că tuturor le era dor de vocea lui Răzvan Exarhu pe radio. Vestea revenirii lui în FM a fost primită cu mult entuziasm și putem spune că cele 12 luni de muncă au făcut ca acest lucru să se întâmple. Există foarte mulți oameni care așteptau un matinal cu subiecte interesante și cu ironii fine, așă că, de acum, ne începem dimineața pe 100,6, frecvența Rock FM, cu un shot de optimism și umor.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related