[post-Noaptea-Agentiilor '16] Drone, gadget-uri si, ceva mai putin tehnologizat, mancare buna. La ERKA

[post-Noaptea-Agentiilor '16] Drone, gadget-uri si, ceva mai putin tehnologizat, mancare buna. La ERKA

ERKA, una dintre agentiile care pe 26 mai au uitat intentionat sa-si incuie portile, si-au tratat vizitatorii cu ce au avut mai bun, spun ei. Si chiar cu ceva in plus. Cel putin cand vine vorba de mancare si vin. Cu o pregatire rapida de doua ore, zona de echipamente pentru evenimente era ferchezuita pentru a fi luata la vizionat si testat. Asa ca cei ce au trecut pe la sediul ERKA, au vazut cum functioneaza o drona, care-i treaba cu live streaming-ul si ale gadget-uri.

Cititi mai jos, caci detaliile-s acolo.

 

Totul a inceput pe la 17:30 cand toti colegii s-au mobilizat sa pregateasca spatiul de eveniment. Mai precis, toate monitoarele din birourile de la parter au disparut, mesele de lucru s-au transformat in bar si voia buna s-a instalat imediat. A urmat partea de catering. Am avut o surpriza pentru ca firma de catering ne-a adus tot felul de bunatati la care nici nu ne gandeam. Invitatii au inceput sa soseasca pe la 19:30, spatiul sa se anime si sa devina usor neincapator. Ce bine ca avem terasa si gradina si toata lumea a iesit in aer liber.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related