Cu ABSOLUT devii creatorul universului UNTOLD si castigi cazare la festival

Cu ABSOLUT devii creatorul universului UNTOLD si castigi cazare la festival

Vara aceasta, Absolut Vodka lanseaza o altfel de invitatie fanilor festivalului UNTOLD: participarea la o experienta completa, cu 360 locuri de cazare pe toata durata festivalului, abonamentede 4 zile si primul joc online care devine realitate la Untold. 

Experienta Absolut Untold incepe pe absolutcreator.ro, jocul online in care utilizatorii proiecteaza propriul univers pe taramurile magice Untold. Lumea Absolut Creator va dezvalui treptat, pana pe 29 iunie, trei niveluri, pe care utilizatorii le vor parcurge intr-un « quest ». La finalul acesteia, ei vor deveni Absolut Creator, pentru ca fiecare univers care prinde contur in online va deveni realitate la festival.

 

Magia se va intampla in cadrul instalatiei Loonia, special creata de Absolut si deschisa publicului pe toata durata Untold –Loonia este o lume infinita, in care orice pas sta sub semnul fazelor Lunii si al aurei mistice care inconjoara festivalul de la Cluj.

La finalul fiecarui nivel, absolutcreator.ro recompenseaza creatorii universului Untold cu locuri de cazare si abonamente la festival, care pot fi castigate saptamanal, pana pe 20 iulie.

Absolut transforma Caminul 5 din complexul Observator din Cluj in Absolut Camp pe toata perioada festivalului. Si pentru ca experienta Untold se traieste alaturi de prieteni, locurile de cazare oferite de Absolut sunt destinate grupurilor. Astfel, o persoana poate primi cheia pentru una dintre cele 90 de camere din Absolut Camp, gata sa o gazuiasca la festival alaturi de alti 3 prieteni. 

 

"Ne-am dorit sa oferim consumatorilor Absolut o experienta completa la Untold: abonamente la festival si cazare in Absolut Camp. Dar, pentru ca Absolut este un brand curajos, experienta va incepe in online, pe absolutcreator.ro si va ajunge la final in offline, la Untold, unde oamenii vor putea experiementa in realitate lumile proiectate in cadrul jocului in Loonia, instalatia Absolut. Este felul nostru de a transpune magia Untold intr-o actiune Absolut", a declarat Andreea Munteanu (Brand Manager Absolut in Romania).

 

Loonia se va materializa sub ochii jucatorilor care experimenteaza lumea Absolut Creator, devenind ei insisi arhitectii constructiei de la Untold. Finalul fiecarui nivel din site va dezvalui proiectii video care surprind momentul in care actiunile din joc prind contur in instalatie.

In Loonia nu exista timp, spatiu, cer sau pamant, ci o experienta senzoriala, in care fiecare nivel din jocul online se traieste la Untold pe propria piele, ingloband toate emotiile si surprizele Absolut Creator.

 

Odata cu lansarea absolutcreator.ro, Absolut Vodka pune pe piata si o serie de sticle cu packaging special, in editie limitata. Fiecare ambalaj al sticlei Absolut Creator ascunde in interior un cod, pe care consumatorii trebuie sa il inscrie pe site, inainte de a porni in calatoria spre Untold Festival alaturi de Absolut. 

 

Absolut Vodka este partener Untold Festival inca de la prima editie a festivalului, din 2015. Anul acesta, brand-ul isi continua misiunea de a oferi consumatorilor experiente complete, inspirate de muzica electronica si energia pe care fiecare artist o proiecteaza dinspre scena si pana la barurile Absolut.

 

Agentii partenere

Agentiile care au colaborat in cadrul campaniei Absolut Creator sunt iLeo- dezvoltarea conceptului creativ si a platformei digitale, implementarea instalatiei la festival, Fantazia PR – PR, comunicare si Social Media, Frontline Marketing– BTL & Events si StarCom Romania – Media.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related