[In 2026] Mako Lehel Mor: Incepem sa ajungem din urma Vestul in ceea ce priveste designul, ba chiar sa fim egali cu ei in unele cazuri

[In 2026] Mako Lehel Mor: Incepem sa ajungem din urma Vestul in ceea ce priveste designul, ba chiar sa fim egali cu ei in unele cazuri

Peste 10 ani, Mako Lehel Mor, Senior brand designer Ampro, spera ca designul din Romania se va curata de impostori si, in acelasi timp, se va face loc pentru clienti mai curajosi. E nevoie de asta, pentru ca numarul de branduri creste ca ciupercile dupa ploaie si e din ce in ce mai greu de gasit un teritoriu unic, pentru fiecare. 

 

10 ani e ceva! Deci predictibilitate foarte precisa nu pot avea, dar cred ca designul din Romania peste 10 ani va fi umar la umar cu designul din “Vest”. Parerea mea este ca incepem sa ajungem din urma vestul in ceea ce priveste designul, ba chiar sa fim egali cu ei in unele cazuri. Avem acces la continut international si si mai important clientii nostri au acces la continut international si clientii clientilor nostri au acces la continut international. Astfel consumatorul va avea valori si cultura vizuala similara cu cea a consumatorilor din vest, iar noi, agentiile, vom cauta intotdeauna sa ii dam consumatorului ceea ce cauta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related