Ampro Design va crea designul de amabalaj pentru marcile premium ale Metro Cash & Carry Romania si Real Hypermarket Romania

Agentia de packaging & brand design AMPRO DESIGN a castigat contul de packaging design METRO Group OWN BRANDS, in urma unei licitatii organizate in luna septembrie 2008. Agentia va gestiona serviciile de design de ambalaj pentru toate marcile premium proprii, atat ale METRO CASH & CARRY, cat si ale Real Hypermarket, diviziile de vanzari ale METRO Group in Romania.

Prin brief-ul trimis, METRO Group dorea o agentie profesionista in packaging design, care sa aiba abilitatile si resursele necesare pentru a dezvolta designul ambalajelor pentru toate marcile premium, atat alimentare cat si nealimentare, proprii METRO CASH & CARRY Romania si Real Hypermarket Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related