AMPRO Design apare in "100s Packaging & Labels 2009"

AMPRO Design, agentie de packaging & brand design, a primit invitatia sa-si prezinte creatiile in "100s Packaging & Labels", anuar de prestigiu care cuprinde cele mai bune lucrari de packaging si brand design din lume.

In anuarul "100s Packaging & Labels" sunt invitate sa trimita lucrari agentiile care pe parcursul unui an au obtinut premii si mentiuni la diverse concursuri de profil (packaging si labeling). Invitatia pentru AMPRO Design a venit ca urmare a bronzului castigat la Pentawards 2008.

AMPRO Design este singura agentie romaneasca prezenta in editia din 2009, iar printre cele 13 lucrari inserate in volum se regaseste si ambalajul inghetatei Amicii "MyLove", creatie pentru care agentia a fost premiata cu bronz la Monte Carlo in cadrul Pentawards 2008.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related