[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] George Bucurescu zice ca n-a rupt gura targului la Scoala. Dar, cu tot cu modestie, il gasim in top 10

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] George Bucurescu zice ca n-a rupt gura targului la Scoala. Dar, cu tot cu modestie, il gasim in top 10

Cand devine ok sa folosesti expresia "din tineretile mele"? George Bucurescu, la cei 23 de ani ai lui, o face. Hai sa nu ne aruncam inca in fantana batranetii, George. Pentru ca avem un input fresh de adus in industria de publicitate, nu? Plus ca ai absolvit Scoala ADC, iar acum ocupi jumatate de birou la Friends/TBWA. Uite un punct de start bun. 

Despre cat de mult i-au placut lui George cele 3 luni petrecute impreuna cu brief-urile si despre cat s-a saturat de era asta a political correctness-ului, regasiti mai jos: 

 

Hello! This is George. Am 23 de ani si inca din tinerete am fost atras de publicitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related