AMPRO Design a castigat Marele Premiu la Identity: Best of the Best 2010

AMPRO Design, agentie de packaging & brand design, este castigatoarea Marelui Premiu (cea mai buna lucrare din tot concursul) al editiei din acest an a competitiei internationale Identity: Best of the Best, ce s-a desfasurat in Rusia, la Moscova. Lucrarea premiata de juriul competitiei este sticla de vin cadou numita "The design business bottle", care s-a clasat si pe locul intai la sectiunea Packaging Design.

De asemenea, AMPRO Design a ocupat pozitia a treia la categoria Brand Identity (Food) cu lucrarea "Sushimania", proiect care a castigat si bronzul la Pentawards 2009. La Identity: Best of the Best 2010, AMPRO Design a fost nominalizata cu 14 lucrari - 11 la Packaging Design, doua la Brand identity (Food) si una la Logo (Industry) - dintre care patru au ajuns in finala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related