2012 pentru AMPRO Design: 6 premii internationale si o crestere de 30% a veniturilor

2012 pentru AMPRO Design: 6 premii internationale si o crestere de 30% a veniturilor

Dupa ce a castigat anul acesta sase premii internationale la American Design Awards, Pentawards si EDPA Design Challenge, agentia romaneasca AMPRO Design raporteaza o crestere de 30% a veniturilor in ultimele 12 luni, informeaza un comunicat de presa emis de ESOP Consulting.

"Anul 2012 aduce o crestere de 30% a veniturilor, cinci clienti noi si sase premii internationale: Gold Pentawards 2012, Silver Pentawards 2012, Silver Pentawards 2012, Gold EPDA Awards 2012 si doua distinctii la American Design Awards: locul 1 la categoria Self Promotion Design si locul doi la categoria Packaging Design. Obiectivul nostru principal a fost insa consolidarea structurii organizationale, ceea ce ne va asigura o crestere organica in timp", declara Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related