AMPRO Design semneaza redesign-ul de ambalaj pentru margarina Linco

AMPRO Design semneaza redesign-ul de ambalaj pentru margarina Linco

In urma unui audit vizual al ambalajului Linco existent, solutia AMPRO Design a fost inlocuirea imaginilor copiilor de pe ambalaje cu imagini apetisante pentru ei, sandvisuri care le trezesc celor mici deopotriva creativitatea si pofta de mancare, arata un comunicat emis de The New Stentor. De asemenea, pentru o mai buna vizibilitate si diferentiere intre sortimente, s-a marit banda de sortiment si s-au adaugat pe lateralele ambalajelor desene cu diverse legume si alimente care sunt asociate natural cu sandvisurile. Elementele importante in identitatea vizuala a brandului au fost evidentiate pe capac, soarele fiind mutat deasupra logo-ului Linco, devenind astfel parte integranta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related