Imperial Tobacco Distribution România continuă colaborarea cu MSPS pentru serviciile de BTL

Imperial Tobacco Distribution România continuă colaborarea cu MSPS pentru serviciile de BTL

Pentru al doilea an consecutiv, agenția independentă specializată în BTL, aplicații și campanii online, MSPS Marketing & Communication va derula acțiuni de consumer engagement la nivel local pentru Imperial Tobacco Distribution România, unul dintre principalii producători și furnizori de țigări premium. Agenția continuă, astfel, activările în București și în alte orașe mari din țară. 

De la începutul colaborării, în 2015, MSPS Marketing & Communication asigură declinarea și implementarea campaniilor globale la nivel local și menține comunicarea dintre brand și consumatori, prin mesaje adaptate valorilor care îi definesc. Prin activări la nivel național, agenția aduce întregul spirit Davidoff mai aproape de consumatorul curent – adevăratul vânător de experiențe, care trăiește cu pasiune fiecare moment.

"În acest prim an de colaborare, eficiența și dedicarea echipei MSPS Marketing & Communication ne-a convins în nenumărate rânduri. Mergem mai departe alături de o agenție care a aderat rapid la valorile companiei, având convingerea că, împreună, vom consolida comunicarea cu consumatorii din România", a declarat Florin Călin (Sales & Marketing Support Manager).

"Continuarea colaborării cu Imperial Tobacco Distribution România este, pentru noi, confirmarea profesionalismului unei întregi echipe. Avem bucuria de a păstra în portofoliul nostru un client cu tradiție pe piața internațională, a cărui poziționare premium să ne provoace constant pentru a demara proiecte încă și mai curajoase", a declarat Dimitris Sideridis (Country Manager).

Agenția MSPS Marketing & Communication are o experiență de zece ani pe piața din România în promotion marketing, trade support, digital marketing, public relations, property and asset marketing și analytics.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related