Touch Communication aduce in Romania experienta straina in marketingul direct

Andy Owen, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de creatie din marketingul direct, a semnat un contract de colaborare cu Touch Communication, agentie specializata in customer relationship management apartinand the group.

"Experienta lui Andy Owen, resursele si instrumentele pe care le dobandim prin colaborarea cu el si reteaua internationala a companiei lui se vor transfera intr-un produs foarte valoros de marketing direct pe care il punem la dispozitia clientilor nostri" a declarat Andreea Idriceanu Calev.

Touch Communication este singura agentie acreditata in Romania pentru utilizarea instrumentului CMATTM - un soft specializat de diagnoza, segmentare si management al comunicarii directe cu consumatorii. CMATTM a fost folosit la scara internationala de catre aproximativ 600 de branduri multinationale consolidate si care si-au sporit performanta iin urma implementarii acestui instrument.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related