Maximize Communications este agentia Finansbank pentru anul 2004

Maximize Communications este agentia desemnata de Finansbank pentru a se ocupa de toate proiectele de comunicare pe care banca le va dezvolta pe parcusul anului 2004. Noua colaborare este urmarea fireasca a parteneriatului de succes pe care Maximize si Finansbank l-au desfasurat anul trecut pentru lansarea unuia dintre produsele bancii, CardAvantaj - primul card de cumparaturi din Romania.

Contractul dintre cele doua companii include servicii integrate de comunicare menite a promova imaginea Finansbank si a produselor sale atat in mediul financiar cat si in randul publicului larg. "Finansbank are deja o reputatie solida pe care si-a construit-o in cei patru ani de cand activeaza pe piata romaneasca, in cele mai importante orase ale tarii. Tocmai de aceea, noua noastra colaborare ne implica profesional la un nivel foarte inalt" a declat Andreea Idriceanu Calev, Client Service Director, Maximize Communications.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related