Academia Catavencu ti-a mai pregatit o aroganta. Pardon. O fita.

Miine, impreuna cu revista (si chiar si separat), la centrele de difuzare a presei gasesti Almanahul Academiei Catavencu 2008 adica, Almanahul de fite.

Fite. Snobism. Dandism. Cristale Swarowski. Masini de un milion de euro. Sotii cu 1000 de ani mai tinere. Copii botezati in apa Evian. Pantofi de la Paris. Rochii de la Milano. Sint numai citeva elemente cu care romanul se intilneste zilnic in peisajul media. Fitele au existat dintotdeauna dar acum, cind in Romania exista libertate si bani, ele se pot manifesta in toata splendoarea lor.

Pentru ca percepem fenomenul, era timpul sa facem un almanah despre el.
Deci: Ce este o fita? Ce se intimpla daca, dupa o perioada, fita devine o moda? Mai rau: ce se intimpla daca devine o moda misto? Sint fitosii niste vizionari? Sint invidiati de restul societatii? Sint niste penibili? Merg impotriva curentului sau stau in fruntea acestuia? De ce fitele noastre sint scuzabile, in timp ce ale altora sint insuportabile? Tin fitele de o revolta tipic adolescentina? Mai dureaza fitele si dupa ce ne maturizam sau abia atunci incep?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related