CASTIGATORII CONCURSULUI TANARUL JURNALIST AL ANULUI 2004

Concursul Tanarul Jurnalist al Anului, aflat la a VII-a editie, este o initiativa a Freedom House, Edipresse AS Romania si Connex - sponsor fondator realizata cu sprijinul GlaxoSmithKline, Rompetrol, ARBOmedia si banca UniCredit Romania. Acest concurs, unic in presa romaneasca, s-a nascut din dorinta recunoasterii publice si promovarii tinerilor jurnalisti de talent, pe baza unor criterii profesionale de apreciere a calitatii materialelor publicate.

In acest an, concursul are sapte sectiuni: Cultura, Telecomunicatii, Social, Sanatate, Economic/afaceri, Media/publicitate si Financiar/bancar.
Pentru fiecare sectiune in parte, concursul a desemnat cel mai promitator tanar jurnalist care a publicat in cursul anului 2004 articole tratand subiecte din domeniile respective.
Pentru cele sapte sectiuni, s-au primit peste 150 de inscrieri de la jurnalisti din intreaga tara. Selectia articolelor a fost facuta de un juriu specializat, pentru fiecare sectiune in parte. In urma selectiei, juriile sectiunilor - alcatuite din personalitati mass media - au desemnat cite un cistigator al Marelui Premiu in valoare de 1000 Euro si cite doua mentiuni pentru fiecare sectiune in parte, in valoare 100 Euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related