Social Media Coordinator @ BUZZStore

Anunt valabil pana la data de 2023-06-24
Companie: BUZZStore
Specializare: Strategie, Social Media, Marketing, Digital
Tip job: Hybrid (Office & Remote), Full Time
Nivel: Middle

Bzzzzz… noi suntem BUZZStore, de 10 ani prima agentie de nano si microinfluencer marketing din Romania si cea mai vizibila agentie de digital/interactive din mediul online in 2020, 2021 si 2022, conform ZeList Monitor.

Devino Social Media Coordinator si pune-ti in aplicare cele mai indraznete idei, fara restrictii, fara ierarhii inutile, fara compromisuri.

Iata ce vei avea de facut:

  • proiecte de vizibilitate in social media pentru brandurile proprii (BUZZStore, BUZZBox), asa ca imaginatia si deschiderea spre tot ce e nou in domeniu sunt esentiale.
  • sa creezi si implementezi strategii de comunicare in Social Media pentru brandurile clientilor din portofoliu, asadar o buna cunoastere a Social Media si abilitati de organizare sunt un mare plus.
  • sa evaluezi rapid impactul muncii tale prin crearea unor rapoarte cu sens pentru management si clienti, iata de ce o gandire analitica va aduce valoare adaugata echipei.

 

Ce cautam?

Ai intre 1,5-2 ai experienta in Social Media?
Vrei ca ideile tale chiar sa conteze?
Vrei sa fii implicat/a active in strategiile de marketing a peste 30 de clienti din industrii precum beauty, home appliances, retail, alimentatie sanatoasa, farma, etc iar fiecare zi sa fie mereu altfel, cu noi proiecte din care vei avea multe de invatat?
Atunci esti persoana potrivita!

 

Ce oferim?

Iti oferim beneficii salariale si extrasalariale atractive si un mediu de lucru relaxat, cu o super echipa!

Ai chef de ceva (mereu) nou?
Hai sa facem BUZZ impreuna !

Aplica la acest job

Branded


Related