British Airways ofera romanilor "The Big Apple"

British Airways a demarat campania de promovare a destinatiei New York printr-o serie de activitati precum spoturi radio, mediatizare online cat si printr-o serie de evenimente surpriza.
Vara aceasta, New York este mai aproape decat ar crede oricine. De acest lucru s-au putut convinge reprezentatii mass-media care au fost vizitati de echipe de promoteri care au impartit mere cu mesajele campaniei. Marul este unul dintre simbolurile orasului New York, cunoscut ca "The Big Apple".

Echipa de promoteri British Airways a vizitat saptamana trecuta o serie de centre de afaceri pentru a informa persoanele care lucreaza in aceste locatii despre disponibilitatea acestor zboruri speciale.
Pretul unei calatorii dus-intors, la clasa World Traveler (Economy), cu transfer prin Londra - Heathrow si cu plecare din Bucuresti porneste de la numai 589 Euro, exclusiv taxele de aeroport. Aceste curse zilnice sunt la dispozitia tuturor pasagerilor. British Airways opereaza curse zilnice catre Londra - Heathrow, precum si trei zboruri pe saptamana catre aeroportul Gatwick din Londra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related